Search found 14 matches

by SwingeyP
Wed Sep 28, 2016 7:51 am
Forum: Archived/Completed Sales
Topic: Where to buy?
Replies: 2
Views: 1712

Where to buy?

Hi.

Can anyone tell me where to buy the volume wheel and battery for the GBZ please?

Cheers - Paul
by SwingeyP
Wed Sep 28, 2016 3:40 am
Forum: Support for Helder's Products
Topic: All in One PCB Support Thread
Replies: 995
Views: 797574

Re: All in One PCB Support Thread

A quick question. I have my GBZ all wired up and everything seems to work ok so far. I am now focusing on audio. At present I have no sound. I don't have the volume wheel but I remember reading somewhere you could just link this out. Can you tell me what the links are? Like pot1 to pot 3, pot 2 to p...
by SwingeyP
Tue Sep 06, 2016 12:19 pm
Forum: RetroPie
Topic: Font Size
Replies: 14
Views: 23439

Re: Font Size

Worked a treat :-)

Many Thanks for this.

Cheers - Paul
by SwingeyP
Tue Sep 06, 2016 9:28 am
Forum: General Chat (Game Boy Zero)
Topic: Screen text too small Adafruit
Replies: 1
Views: 1272

Screen text too small Adafruit

Hi.

I have the adafruit screen that wermy used in the original design. I can't get the text to look anything like his.

What config file (where) do I need to configure and what are the settings?

Cheers - Paul
screenshot.JPG
screenshot.JPG (1.92 MiB) Viewed 1272 times
by SwingeyP
Mon Aug 15, 2016 4:48 am
Forum: General Hardware
Topic: How to Program Helder's All in One GBZ PCB with Arduino IDE
Replies: 65
Views: 34895

Re: How to Program Helder's All in One GBZ PCB with Arduino IDE

Hello again @Helder I tried the board with a windows 7 laptop from work. Same result I am afraid. I ordered two boards from you and so decided to wire up the second. This gives excatly the same result when connected to win10, Win7 and thePiZero. Weird to say the least. Both boards seem to program ok...
by SwingeyP
Sat Aug 13, 2016 9:09 am
Forum: General Hardware
Topic: How to Program Helder's All in One GBZ PCB with Arduino IDE
Replies: 65
Views: 34895

Re: How to Program Helder's All in One GBZ PCB with Arduino IDE

Hello @Helder, Ok. I reconnected the USB lead as I had originally and hooked it up to my Win10 PC. All I see is the USB Not recognised error message popup and the device shown as : 'Unknown USB Device (Port Reset Failed)' in the Universal Serial Bus Controllers list. I have tried swapping the white ...
by SwingeyP
Fri Aug 12, 2016 8:39 am
Forum: General Hardware
Topic: How to Program Helder's All in One GBZ PCB with Arduino IDE
Replies: 65
Views: 34895

Re: How to Program Helder's All in One GBZ PCB with Arduino IDE

Hello @Helder, I have programmed the board with the USB guide and once I got the correct driver all seemed to go smoothly. Programmed, verified and fuses set etc. I still cant get EmulationStation to detect the controller :-( I've tried everything I can think of now but still no joy. Is there anythi...
by SwingeyP
Thu Aug 11, 2016 6:58 am
Forum: General Hardware
Topic: How to Program Helder's All in One GBZ PCB with Arduino IDE
Replies: 65
Views: 34895

Re: How to Program Helder's All in One GBZ PCB with Arduino IDE

Hello again, My USB programmer arrived today. I have loaded the no analog gameboy sketch and uploaded using programmer option. It compiled and seems to have transferred ok. I'm not sure what if anything I have to do about the boot loader? I connected back to the pi D+ (green) to PP22 D- (white) to P...
by SwingeyP
Sat Aug 06, 2016 9:57 am
Forum: Support for Helder's Products
Topic: All in One PCB Support Thread
Replies: 995
Views: 797574

Re: All in One PCB Support Thread

I swapped the wires as requested. Plugged in the USB and hey presto I got something. Connected to the pi but still can not see it connected. Plugged back in to windows 10 and now nothing. All drivers have just gone! - Weirdest thing ever. Not hiding in 'show hidden devices' just not there. Are there...
by SwingeyP
Sat Aug 06, 2016 7:32 am
Forum: Support for Helder's Products
Topic: All in One PCB Support Thread
Replies: 995
Views: 797574

Re: All in One PCB Support Thread

Still getting nowhere. I have wired the V1.4 board as per the programming discussion. I used an old mouse lead. Rebuilt retropie to SD card etc so as a clean fresh new boot. connect board to pi. nada. not a sausage. I can't get the board to be recognised at all :-( So, over to the windows 10 machine...