Search found 24 matches

by Deen
Sat Jan 05, 2019 7:16 am
Forum: Looking to Buy
Topic: WTB 3x 3D printed set for Kite's Circuit Sword CM3
Replies: 6
Views: 924

Re: WTB 3x 3D printed set for Kite's Circuit Sword CM3

Bit offtopic...

But I've had problems with the files from eltoozero... for example "lol-cartfanplate.stl", holes weren't matching correctly.
by Deen
Tue Dec 18, 2018 10:16 am
Forum: Support for Kite's Products
Topic: No Sound @ Splashscreen
Replies: 1
Views: 420

No Sound @ Splashscreen

Hi there,

I've added a custom splashscreen with sound, but I'm getting no audio at starting the zero up. Already played with omxplayer -o attributes, leading to nothing. Any idea? :)

Ty!
by Deen
Fri Nov 16, 2018 4:00 pm
Forum: General Hardware
Topic: DMG restoration + backlight/bivert
Replies: 3
Views: 2271

Re: DMG restoration + backlight/bivert

As I'm waiting for kite to check my CSL, I had time to finally repair my GB Classic with Backlight and Bivert Mod... Ty Helder for the information about the long pcb... while I was bending it slightly, everything worked... till a little diode came off. Figured out, that it's old solder was broken......
by Deen
Mon Nov 05, 2018 3:13 pm
Forum: Support for Kite's Products
Topic: Overlay/HUD constantly on - Buttons not responding (Update 3)
Replies: 14
Views: 3256

Re: Overlay/HUD constantly on - Buttons not responding (Update 3)

Uhm, okay. If you think that's the best solution. Just don't tell me to desolder the zero xD gonna send you all except the battery... @.@ ... If it's okay...
by Deen
Mon Nov 05, 2018 11:39 am
Forum: Support for Kite's Products
Topic: Overlay/HUD constantly on - Buttons not responding (Update 3)
Replies: 14
Views: 3256

Re: Overlay/HUD constantly on - Buttons not responding (Update 3)

I bought a new cardreader, which didn't solve the problem of the "read only". With power ON and in voltage mode, btn_pwr shows nothing, btn_mode is at 4,95V With power OFF and in voltage mode, btn_pwr is at 5,75V, btn_mode shows nothing Resistance mode, nothing. GDrive-Link for pictures and video: ...
by Deen
Mon Nov 05, 2018 4:18 am
Forum: Support for Kite's Products
Topic: Overlay/HUD constantly on - Buttons not responding (Update 3)
Replies: 14
Views: 3256

Re: Overlay/HUD constantly on - Buttons not responding (Update 3)

Do you have a picture of where it logged/said about the read only? Nah, will make one later. But it's written at the start up unter the retropie logo for a second or so... Did you upload the video because I can't see it on your post? :) I just uploaded screenshots of the video where you see the key...
by Deen
Mon Nov 05, 2018 3:53 am
Forum: Support for Kite's Products
Topic: Overlay/HUD constantly on - Buttons not responding (Update 3)
Replies: 14
Views: 3256

Re: Overlay/HUD constantly on - Buttons not responding (Update 3)

You could plug a USB keyboard in, toggle the EXT-USB switch, and then press F4 to drop to shell and try to touch a file or something (to see if it really is read only filesystem) Friend of mine said the same, plus getting into the terminal doing "cd /RetroPie-Setup" "sudo sh ./retropie_setup.sh" an...
by Deen
Mon Nov 05, 2018 3:50 am
Forum: Support for Kite's Products
Topic: Overlay/HUD constantly on - Buttons not responding (Update 3)
Replies: 14
Views: 3256

Re: Overlay/HUD constantly on - Buttons not responding (Update 3)

Screenshot taken from the video, just showing that there is no overlay like in the picture in the opening post.

Also used two different micro SD cards.. will try another card reader later.
by Deen
Mon Nov 05, 2018 3:41 am
Forum: Support for Kite's Products
Topic: Overlay/HUD constantly on - Buttons not responding (Update 3)
Replies: 14
Views: 3256

Re: Overlay/HUD constantly on - Buttons not responding (Update 3)

Sure, but later this time at around 7pm. If I understood right first everything turned OFF, multimeter in resistance mode and hold probes at the spots in the attached picture. Secondly power the board up and do the same in voltage mode. ------- Another thing which is in my mind. I documented the who...
by Deen
Mon Nov 05, 2018 3:28 am
Forum: Support for Kite's Products
Topic: Overlay/HUD constantly on - Buttons not responding (Update 3)
Replies: 14
Views: 3256

Re: Overlay/HUD constantly on - Buttons not responding (Update 3)

Hi, If you remove the back board connector (FPC) and use the on board POWER button (you'll need to keep it held in order to keep it on) does the same thing happen? Yes, I disconnected the board with the power switch and the board with the back button connectors and volume wheel on by the flat cable...