Search found 163 matches

by ekilla
Fri May 10, 2019 10:31 am
Forum: Support for Galaxy Gaming's Products
Topic: No Audio too - PocketPI FE
Replies: 20
Views: 976

No Audio too - PocketPI FE

Hi I think I should open my own thread for that. I still have no Audio and can´t find the Problem. I bought a kit on which everything was pre soldered. I reflashed the image sevaral times, downloaded it several times and reflasht it, doesn´t matter, no sound. I´ve checked every setting, I think that...
by ekilla
Thu May 09, 2019 11:00 am
Forum: Show-off Corner (Game Boy Zero)
Topic: Pocket Pi FE Kit build
Replies: 10
Views: 1073

Re: Pocket Pi FE Kit build

Oh that's great
by ekilla
Thu May 09, 2019 8:19 am
Forum: Site/Forum Feedback
Topic: [SOLVED] Is it just me? Huge Board index & Topics list / Chrome
Replies: 5
Views: 322

Re: Is it just me? Huge Board index & Topics list / Chrome

I´ll try to completely clear everything too, thanks.
by ekilla
Thu May 09, 2019 4:59 am
Forum: Show-off Corner (Game Boy Zero)
Topic: Pocket Pi FE Kit build
Replies: 10
Views: 1073

Re: Pocket Pi FE Kit build

TeeReQs wrote:
Mon May 06, 2019 2:03 pm
I think those buttons look great. Wish I went with that option instead of classic DMG
You can have mine if you want, as soon as I get my new ones.
by ekilla
Thu May 09, 2019 4:42 am
Forum: Site/Forum Feedback
Topic: [SOLVED] Is it just me? Huge Board index & Topics list / Chrome
Replies: 5
Views: 322

Re: Is it just me? Huge Board index & Topics list / Chrome

Yeah as I wrote, STRG+F5 clears the problem since it loads the site completely new and caches it new. But it comes back.
by ekilla
Thu May 09, 2019 3:48 am
Forum: Site/Forum Feedback
Topic: [SOLVED] Is it just me? Huge Board index & Topics list / Chrome
Replies: 5
Views: 322

[SOLVED] Is it just me? Huge Board index & Topics list / Chrome

Hi, since several days I get a very weird view when I visit the forum. This occures on the board index as well as in the topic overview in subforums or when going to "New post". Im using Chrome at home and at work. At the moment showing Version 69.0.3497.81 but it´s updating now. I see that only whi...
by ekilla
Wed May 08, 2019 1:25 pm
Forum: Support for Galaxy Gaming's Products
Topic: [SOLVED] Shoulder buttons not working - PocketPI FE
Replies: 3
Views: 236

Re: Shoulder buttons not working - PocketPI FE

hmm I think the configuration should be ok, That´s the keys.cfg from the one-for-all software [GENERAL] SHUTDOWN_DETECT = 27 [KEYS] LEFT = 26 RIGHT = 13 DOWN = 6 UP = 12 BUTTON_A = 5 BUTTON_B = 7 BUTTON_X = 4 BUTTON_Y = 17 BUTTON_L1 = 16 BUTTON_R1 = 20 SELECT = 22 START = 15 HOTKEY = 22 Does anybody...
by ekilla
Wed May 08, 2019 7:25 am
Forum: Support for Galaxy Gaming's Products
Topic: Pocket FE - Add a Mode Button
Replies: 10
Views: 655

Re: Pocket FE - Add a Mode Button

I've updated the software, you can find it here: https://github.com/Helder1981/OneForAll It will now allow you to use a hotkey correctly. Just copy the monitor file from the repo and replace the one on the Pi in /home/pi/One-For-All and that should do it. I like the idea of having a dedicated mode ...
by ekilla
Wed May 08, 2019 5:51 am
Forum: Support for Galaxy Gaming's Products
Topic: [SOLVED] Pocket PI FE mounting problems. Back button board/Main PCB
Replies: 16
Views: 770

Re: Pocket PI FE mounting problems. Back button board/Main PCB

A few people have reported that wifi problem! If you could just quickly outline what it is. I believe it's setting it inside the Retropie config itself? I normally use a WPA_supplicant file and that works perfectly. I'm releasing a new image soon so be good to get this wifi issue sorted, just need ...
by ekilla
Wed May 08, 2019 5:29 am
Forum: Support for Galaxy Gaming's Products
Topic: No Audio
Replies: 13
Views: 664

Re: No Audio

How can I check if I2S is active?